Oldtimer kisbusz alvázvédelem

Project összefoglalás.

Oldtimer kisbusz alváz felújítása.

Kliens

Oldtimer felújító

Helyszín

Székesfehérvár

Időszak

2019

Kategória

Járműipar

Társaságunk kiemelten nagy jártassággal rendelkezik oldtimer gépjármű alvázak korrózióvédelmi felújításában. Ebben a projektben az ötvenes években gyártott kisbusz alvázának felújítását végeztük el sikerrel.

Magas értékű veterán autók felújítása során a tulajdonosok méltán követelik meg a gépjármű alapját képező alvázhoz rendelni a lehető legmagasabb műszaki színvonalat képviselő felújítási technológiát. Megrendelőink ezért keresnek bennünket és kérik a Termikus Fémszórás eljárás alkalmazását.

Veterán autók vázszerkezete felújítása során a szakszerű felülettisztítás és felületi érdesség előállítás munkafázist követően, a követelményektől függően, Cink, Alumínium, vagy ezek ötvözetét alkalmazzuk a fém bevonat kialakítása céljából. A felületelőkészítés szemcseszórással (shot balsting), a fém bevonat elkészítése Arc Spray, vagy Flame Spray fémszóró berendezésekkel történik. Az alkalmazott technológia és berendezések a világszínvonalúak, a lehetséges legmodernebb szériát képviselik.

Arc Spray berendezés munka közben; kisbusz alváz fémszórása.

Társaságunk által is alkalmazott típusú berendezéssel kezelték fémszórással a Queen Elisabeth repülőgép anyahajó leszállópályáját is.

Alváz a festő-szárító kamrában

Hasonló projektek.

Tanulmányozza további munkáinkat.