Veterán autó alvázvédelem

Project összefoglalás.

Veterán autó alváz felújítás

Kliens

Oldtimer felújító szakember

Helyszín

Budapest

Időszak

2014

Kategória

Járműipar

A projekt megvalósítása során profi veteránautó felújító szakemberekkel dolgoztunk együtt a kimagasló értékű, de kissé megkopott állapotú Ferrari Dino sportkocsi felújításán. Társaságunk a korróziónak leginkább kitett alvázszerkezet korróziós felújítását végezte el a jármű értékéhez illő Termikus Alumínium Fémszórás technológiával.

Első lépés a szemcseszórás, tisztítás, felület előkészítés.

A technológia első fázisában szemcseszórással minden szennyeződést, rozsdát eltávolítunk az alváz felületéről. Kizárólag maximális tisztaság (Sa3-as fokozat), és megfelelő felületi érdesség elérését követően kerül sor a hosszútávú korrózióvédelmet biztosító, megfelelő rétegvastagságú fém védőbevonat felhordására.

Fémszórás, fém bevonat kialakítása.

Az alumínium, vagy cink fém bevonat kialakítását magas műszaki színvonalat képviselő Arc Spray és Flame Spray típusú fémszóró berendezéseinkel végezzük.

Cink (horgany), Alumínium és Zink/Alu ötvözetek alkalmazunk a megtisztított alapfelületen, Megrendelői elvárásoknak megfelelően.

Teljes körű korrózióvédelem, alvázvédelem.

A fémszórt felületet kiváló minőségű, két komponensű ipari festékrendszerrel festjük, az élettartam növelése céljából. A végső alvázvédelmi bevonat kialakítása általában a karosszériafelújító szakemberek feladata.

Üzemünkben Land-Roverek, Bentley-k, UAZ-ok, komplett kamion alvázak és hadiipari járművek alvázai is felületkezelésre kerültek már.

Hasonló projektek.

Tanulmányozza további munkáinkat.