Szélerőmű turbina szállítókeret cinkszórása

Project összefoglalás.

Turbina szállítókeret Termikus Fémszórása.

Kliens

SIEMENS

Helyszín

Budapest

Időszak

2017

Kategória

Megújuló energia

A turbinák tengeri szállítása a felhasználás helyszínére bonyolult feladat. Szállítás során az acélszerkezet a háborgó tenger sós, agresszíven korrozív hatásának van kitéve (C5-I és Im korróziós kategória) . A szállítókeret különösen érzékeny csatlakozó felületeinek állagmegóvása kizárólag Társaságunk közreműködésével alkalmazott Termikus Alumínium, vagy Zink fémszórás technológiájával valósítható meg sikeresen.

A különösen magas minőségű gyártóművi felkészültséget igénylő munka méltóan innovatív felületkezelési módszere a Termikus Fémszórás, melyben Társaságunk széleskörű referenciákkal, tapasztalattal rendelkezik szinte minden iparágban.

A fenti videóban az 1:17 perctől 1:39 percig terjedő időszakban látható a "Windturbine Transport Frame", szállítókeret, melyet a sós tengeri levegő és vízpermet különösen nagy korróziós terhelésnek tesz ki. Megfelelő korrózióvédelem kialakítása céljából a szemcseszórással precízen előkészített, tiszta és érdes felületet minimum 250 mikron 99,99 %-os cink, vagy 99,5 %-os alumínium fémmel zárjuk el a környezetétől.

Fémszórás Flame Spray eljárással
Munkatársunk a Siemens szélerőmű turbinák szállítókeretének fémszórását végzi
A 30 tonnás, fémszórt szállítókeret munkában

Hasonló projektek.

Tanulmányozza további munkáinkat.